Rik Bouw runt uw renovatie

Volledige realisatie van uw renovatie

Bent u het wachten op aannemers beu? Kent u niet genoeg van bouwen om alle werkzaamheden zelf te coördineren? Of hebt u eigenlijk wel iets beters te doen met uw vrije tijd?

Waarom neemt u geen aannemer voor uw volledige renovatie? Als u de juiste partner kiest, wint u tijd, geld én kwaliteit. Vertrouw uw bouwzorgen toe aan Rik Bouw, een bouwonderneming met jaren ervaring en een ijzersterke reputatie.

Zo goed als nieuwbouw

U gaat renoveren, maar neemt geen genoegen met tweederangs kwaliteit. Dan zit u op de juiste golflengte met Rik Bouw. Hij pakt uw verbouwing aan met identieke standaarden als nieuwbouw. Resultaat? Perfectie.

En om u dat te garanderen, houdt Rik Bouw alles zelf in handen. We hebben voor elk werk een ervaren en goed opgeleide vakman. Van graafwerk tot elektriciteit. Van sanitair tot schrijnwerk. Van ruwbouw tot afwerking. Rik Bouw houdt de kwaliteit hoog.

Afwerking met grote klasse

Droomt u vooral over het zichtbare eindresultaat van uw renovatie? Terecht. U gaat er toch in wonen. Daarom besteedt Rik Bouw extra aandacht aan de afwerking. We zorgen ervoor dat de binnenkant van uw woning een grandeur uitstraalt die helemaal bij u past.
 
Renoveren met grandeur? Bouw en vertrouw op Rik Bouw.